Saving page now As it appears live August 30, AM UTC. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. Descarcă formularul Descarcă from salary. Download form The standard blank form available on ANAF official page: Form

Author: Kagore Taule
Country: Morocco
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 23 August 2004
Pages: 421
PDF File Size: 8.79 Mb
ePub File Size: 20.76 Mb
ISBN: 682-8-97305-391-8
Downloads: 30613
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vidal

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Romania.

Ce formulare trebuie depuse online? Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se dizolva cu lichidare, pentru perioada cuprinsa intre prima zi a anului fiscal urmator celui in care a fost deschisa procedura lichidarii si data inchiderii procedurii de lichidare.

Completare corecta a formularelor Atentie! Tratament fiscal Ultimele articole Top 5 programe de facturare si contabilitate si avantajele pe care le includ Calcul corect impozit pe profit. Mai multe articole despre declaratia Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Fill-in the identification data pt.

Optiunea pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual.

Pentru determinarea profitului impozabil suntem obligati sa intocmim un registru de evidenta fiscala, intr-un singur exemplar.

Heading 1: Nunc quis ante libero interdum tempor.

La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. We need your again! Avem obligatia de a depune aceasta declaratie pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare trimestrului pentru care se calculeaza impozitul.

Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic pentru contabili referitor la Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA. In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se calculeaza ca diferenta intre veniturile si cheltuielile inregistrate conform reglementarilor contabile aplicabile, din care se scad veniturile neimpozabile si deducerile fiscale si la care se adauga cheltuielile nedeductibile.

  IGOR LEDOCHOWSKI DEEP TRANCE TRAINING MANUAL PDF

Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3. C e trebuie sa stim despre impozitul pe profit?

Contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice si a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de delaratia declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul. Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata. Mai multe articole despre impozitul pe profit. Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

Please note that this amount is not a sponsorship or donation, but is essentially a part of the income tax already paid, which can be directed by individual citizens to a the desired entity. Calculul, declararea si plata declaratis pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III.

Putem vinde acest autoturism, din fondul de marfa, fara sa fim nevoiti sa inregistram prin DITL de la un sector la altul? Rezultatul fiscal negativ este pierdere fiscala. Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Completare F 25 mai este termenul pentru depunerea a 10 declaratii fiscale Ultimele articole Taxa licenta marca inregistrata – evitarea dublei impuneri. Recomandari Noutati Ultima ora Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal Este mai eficient impozitul pe profit decat impozitul pe venit? The form is filled in by hand, in two copies, one of which remains in your possession.

  BMX AMO 0210 PDF

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Contribuabilii care opteaza pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic depun formularul “Notificare privind modificarea anului fiscal” in termen de 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii contribuabilului — in cazul in care se opteaza de la infiintare pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic.

Ce trebuie sa stie orice contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre o persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal. Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Ti-a placut acest articol? Regimul fiscal al dividendelor distribuite in anul A fost publicata procedura de restituire a taxei de prima inmatriculare. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, desigur, cand trebuie sa depunem declaratiile.

Cum si cand se restituie? Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie Volunteering Education Activity Report. It must must have a registration number received from the Public Finance Administration.

2% for SMURD – Fundația pentru SMURD

Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile de znaf medical? Ce prevederi se aplica in ? In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs.

Impozitul platit de nerezidenti in cazul comisioanelor Fond handicapati. Urmeaza o alta intrebare dureroasa: Modificari fata de Care e tratamentul fiscal?

Nu declwratia opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Iesirea din sistemul anual de declarare si plata a impozitului se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual.