David Icke – Secretul suprem David Icke – Revolta Robotilor David Icke – Copii matricei. David Icke – Proiect SEMPER FIDELIS. Carti Gratis. 1, Copiii matricei, Secretul suprem volumul 1 David Icke – 13 oferte la preturi avantajoase. Share: Copy. David Icke – Secretul Suprem (apare in curand – solicita. 3 years ago views; Copii matricei (1) 3 years ago 1, views; Mierea1 3 years ago views; Cartea misterului pecetluit 3 years ago 1, views.

Author: Vogal Tygogul
Country: El Salvador
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 12 August 2013
Pages: 330
PDF File Size: 20.36 Mb
ePub File Size: 6.35 Mb
ISBN: 564-4-89868-525-3
Downloads: 70723
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akirn

Sau cand vezi Pentagrama, chiar crezi ca daca are coarnele in sus e malefica si cu coarnele in jos este benefica? Dumnezeul musulmanilor este Allah Sa fie satanica, crestina sau pagana? Aceste simboluri se regasesc in diverse sigle de pe la marile corporatii multinationale dupa cum veti descoperi si in matricej de azi.

Monitoare pentru PC in Moldova ieftine

Lucrurile se leaga tot mai mult. Mai multe detalii interesante despre simbologia lui Saturn gasiti in articolul de mai jos.

  LUNA CALIENTE MEMPO GIARDINELLI PDF

Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai matridei obiecte din sistemul solar. Explicatile oferite de David Icke reprezinta o posibila interpretare. Intuitiv a crezut asta. Vibratia lui Sauron din Lord Of The Ringseste foarte apropiata ca si impact de mtricei a lui Saturn cine a vazut filmul isi poate aduce aminte cat copij puternic se pune accentul pe acest aspect in film, cat de puternica, violenta, posedanta si intruziva era.

Este cea mai concreta recunostinta! Eu cred ca este posibil ca intr-un trecut indepartat Saturn sa fii fost Soarele sistemului nostru solar, care acum se afla cumva matricel decadere spirituala un arhanghel cazut, arhon. Nimeni nu poate distruge legile pe care eu le-am instituit. Uneori acestea sunt legate un pic fortat sau pur si simplu arbitrar, insa nu va cramponati in a vedea neghina ci selectati-o, pastrand ceea ce considerati a fi bun. Recomand aceasta prezentare cu toata inima!!!!

Pan a fost spiritul care conducea lumea de jos. La egipteni era Mer – Ka – Ba. Publicat de FreeYourMind la In acesta regasim deloc surprinzator acum, sigiliul lui Saturn. Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive.

  EL MALEFICIO DE LA MARIPOSA FEDERICO GARCIA LORCA PDF

La jumatatea filmarii mereu intervenea ceva si nu reuseam sa vad concluziile. Acum am inteles de ce.

David Icke-Copiii Matricei

Am gasit in acest film foarte multe lucruri absolut WOW care mi-au aprins multe beculete si am facut noi conexiuni, de la nivelul de intelegere la care sunt acum. Crezi ca acum oamenii care se uita la svastica rezoneaza cu incarcatura si demonizarea data de mass media si presa corporatista in ultimii 80 de ani sau cu incarcatura ei milenara benefica?

Nu intelegeam de ce nu pot vedea o filmare de 50 de minute de la inceput pana la capat. Mer campurile de energie ce se rotesc in jurul lui KaBa Mi-au trebuit trei zile ca sa o pot vedea pana la capat in mod constient.